Suarez: ‘Gezegd dat ik terugkeer bij Ajax’

Luis Suarez is nog steeds van plan om ooit terug te keren bij Ajax. De aanvaller, die de afgelopen zomer van Liverpool naar Barcelona verkaste, beloofde bij zijn vertrek in Amsterdam ooit terug te keren en die belofte is hij niet vergeten.

‘Het is lastig voor mij om hier af te sluiten’, begint Suarez in gesprek met Cadena Cope. ‘Voorheen heb ik gezegd dat ik uiteindelijk terugkeer bij Ajax en Nacional.’

Suarez staat naast zijn voetbaltalent helaas ook bekend om zijn bijtincidenten. Het begon allemaal in het shirt van Ajax, toen hij Otman Bakkal (destijds PSV) beet. Later volgde Branislav Ivanovic, in het shirt van Liverpool en Giorgio Chiellini tijdens een WK-wedstrijd met Uruguay.

‘Dat laatste moment was het ergste moment uit mijn carrière. Ik heb mezelf, mijn land, mijn vrouw en kinderen daarmee bedrogen’, vertelt Suarez die even later een opmerkelijke uitspraak doet. ‘Het was slechts gedeeltelijk mijn fout, omdat ik werd uitgedaagd door Ivanovic en Chiellini.’ (Foto: Jimmy Baikovicius)

Praat Mee!