Carragher nog steeds verbaasd over actie Krul

Voormalig verdediger Jamie Carragher zit een week na de wedstrijd nog steeds vol met vraagtekens over de actie van Tim Krul. De Oranje doelman sprak al lachend matchwinner Jermain Defoe aan over zijn doelpunt. De analyticus schrijft in zijn column dat hij nog steeds niet snapt waarom hij dat deed.

Vorige week speelde Krul met zijn Newcastle United tegen het Sunderland van Dick Advocaat. Het winnende doelpunt kwam van de schoen van Defoe en was van uitzonderlijke klasse en de doelman was hier erg van onder de indruk. Krul besloot in de rust Defoe op te zoeken en hem te complimenteren met zijn doelpunt. ‘Het is een week geleden dat ik Krul bekritiseerde voor het feliciteren van Defoe tijdens de rust van de Wear-Tyne derby. Ik worstel met de vraag waarom krul dat deed.’ Zo schrijft de Brit.

‘Ik heb niks tegen krul, persoonlijk of professioneel gezien. Hij is een van de weinige spelers die constant heeft gepresteerd voor Newcastle in de afgelopen seizoenen. Daarom ging hij ook mee met Oranje naar het WK. Maar naar een opponent toegaan en lachen nadat hij heeft gescoord in zo’n belangrijke wedstrijd? Nee, sorry. Ik kan me niet voorstellen waarom een speler dat wil doen’, eindigt Carra in zijn column.

https://www.youtube.com/watch?v=aF33SEMmcC0
foto: Instagram

Praat Mee!