Bruno Martins Indi blij met FC Porto

Bruno Martins Indi verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor FC Porto. De mandekker die veelvuldig in de basis staat bij de Portugese topclub speelt dit seizoen wel voor de prijzen, dat miste hij bij zijn vorige werkgever.

‘Vanaf dag één staat bij FC Porto alles in het teken van de titel. Om op dit Europese topniveau te spelen, heb ik Feyenoord verlaten’, zegt de Oranje-international in gesprek met De Telegraaf. De huidige nummer twee van de Portugese competitie heeft een achterstand van drie punten op koploper Benfica. De twee rivalen treffen elkaar op zondag 26 april en deze wedstrijd zal doorslaggevend zijn voor het kampioenschap.

Afgelopen winter werd bekend dat Ronald Koemand de intentie heeft om zijn voormalig pupil over te halen tot een transfer naar Southampton, maar Martins Indi weet nog niet waar zijn toekomst ligt. ‘Clubs als Porto en Benfica zijn voor veel jongens een springplank naar de absolute top uit de grote competities in Europa. Dat gaat al jaren zo. Ik ben daar niet mee bezig. Mijn top moet ik nog ontdekken. Misschien ligt die top wel hier bij Porto’, zo sluit de linkspoot af.

Praat Mee!