Martins Indi gelooft in stunt: ‘Ze spelen zonder Robben’

FC Porto neemt het woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League op tegen Bayern München. De Portugezen willen maar al te graag hun kunstje van 2004 herhalen, toen Porto onder leiding van José Mourinho beslag legde op de cup met de grote oren. Door de absentie van Arjen Robben, Franck Ribéry en Bastian Schweinsteiger ruikt de ploeg van trainer Julen Lopetegui zijn kansen. 

Bruno Martins Indi verschijnt vanavond zo goed als zeker in de basisopstelling van Porto. De 23-jarige international van het Nederlands elftal moet normaal gesproken genoegen nemen met een reserverol, maar zijn directe concurrent Iván Marcano is geschorst voor het treffen met de kampioen van Duitsland. Martins Indi gelooft in een stunt van zijn ploeg.

‘Waarom zouden wij nu kansloos zijn tegen Bayern?’, vraagt Martins Indi zich hardop af in De Telegraaf. ‘Ze spelen zonder Arjen Robben. Dit FC Porto is tegen geen enkele club in Europa kansloos. Wat niet wegneemt dat Bayern uitschakelen een bijzondere prestatie zou zijn.’

Praat Mee!