Vlaar eindelijk weer honderd procent fit

Ron Vlaar speelde een ijzersterk WK en trok de aandacht van vele (top)clubs. De mandekker van Oranje had gehoopt zijn vorm mee te nemen naar het nieuwe seizoen, maar dat is niet gelopen zoals hij had gedacht. Vlaar raakte vaker geblesseerd dan dat hij in actie kwam, maar inmiddels is hij honderd procent fit en klaar voor de laatste wedstrijden met zijn club Aston Villa.

Vlaar stond tegen Queens Park Rangers (3-3) en Tottenham Hotspur (0-1 winst) weer in de basis en The Villans pakte vier belangrijke punten in de strijd voor lijfsbehoud. Op de website van zijn management, Soccer Vision, laat Vlaar duidelijk weten dat dit seizoen niet is wat hij had gehoopt. ‘Ik wil niet eens weten hoe lang ik ernaast heb gestaan, het is frusterend genoeg geweest. Maar ik ben nu weer honderd procent fit en dat blijf ik ook.’

‘Ik wil niet meer terugkijken naar deze nare periode, want er staan nog mooie wedstrijden op het programma waar we voor moeten strijden’, zegt de Oranje-international. Aankomende zondag speelt Aston Villa in de halve finale van de FA Cup tegen Liverpool. ‘Ik kijk uit om te spelen naar een uitverkocht Wembley, maar onze prioriteit is dat we ons veilig spelen in de competitie. En daar lijkt het gelukkig nu wel op na dat super goede resultaat tegen Tottenham Hotspur’, sluit Vlaar af.

Praat Mee!