Blind: ‘United strijdt altijd mee voor de titel’

Waar Manchester United aan het begin van het seizoen wat moeite had de draai te vinden, loopt het bij de ploeg van Louis van Gaal inmiddels prima. In de laatste zes Premier League-duels werd er niet één keer verloren.

Afgelopen week werd de stadsderby tegen Manchester City met maar liefst 4-2 gewonnen en komend weekeinde staat weer een topper op het programma: de wedstrijd tegen koploper Chelsea. De ploeg die zo goed als zeker kampioen van Engeland lijkt te worden. Daley Blind is daarom van mening dat United de rest van het seizoen moet gebruiken ter voorbereiding op komend jaar.

De Nederlands international vindt dat zijn team dan weer volop moet meedoen om de titel. ‘Manchester United is een club die altijd voor de titel strijdt’, zo laat hij weten op de officiële website van zijn club. De oud-Ajacied denkt dat er in ieder geval een goede weg is ingeslagen. ‘We hebben een signaal afgegeven door de overwinning op City, andere clubs zien dat ook. Toch moeten wij nu vooral naar onszelf blijven kijken.’

Praat Mee!