‘Van Ginkels doel was en is Chelsea’

De carrière van Marco van Ginkel zit plotseling in de lift. De middenvelder is sinds kort basisspeler bij AC Milan, waar hij door Chelsea aan wordt verhuurd. AC Milan zou Van Ginkel definitief over willen nemen, zaakwaarnemer Karel Jansen reageert op de geruchten.

‘Het is nog een beetje vroeg’, begint Jansen tegenover VoetbalPrimeur. ‘Op de achtergrond zijn we wel aan het filosoferen over de toekomst. Of bij Milan blijven een optie is? Dat is vooralsnog allemaal open.’

‘Er wordt nog niets uitgesloten of weggestreept’, gaat de belangenbehartiger van de Oranje-international verder. ‘Het is vroeg en het is ook nog afwachten wat er bij AC Milan gaat gebeuren met een eventuele overname’, doelt Jansen op de berichten dat verscheidene Aziatische partijen AC Milan willen overnemen.

Een terugkeer naar Engeland is zodoende nog lang niet uitgesloten ‘Het doel was en is Chelsea, zo staat Chelsea er zelf ook in. We hopen ruim voor het einde van de transferperiode duidelijkheid te hebben.’ (Foto: thearcticblues)

Praat Mee!