Promes heeft groot aandeel in overwinning Spartak

Oranje-international Quincy Promes heeft eigenhandig de drie punten binnengesleept voor zijn ploeg Spartak Moskou. De aanvaller scoorde twee keer in de met 3-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Mordovya Saransk. Bij Mordovya spelen de Nederlanders Lorenzo Ebecilio, Danilo Wamberto en Mitchell Donald.

Promes opende de score in de tweede helft door de voorzet van ploeggenoot Denis Davydov te verzilveren. Lange tijd stond het 1-0 in het voordeel van Spartak, maar in de 78ste minuut scoorde de drievoudig-international raak uit een hoekschop. De topscorer van Spartak Moskou volleerde de bal in het doel en niet lang daarna besloot de trainer Murat Yakin de aanvaller een publiekswissel te geven. De wedstrijd werd nog wel spannend doordat Ibrahima Niasse vlak voor tijd de 1-2 scoorde, maar Spartak reageerde direct door de derde treffer te maken.

Bij Mordovya Saransk stonden de Nederlanders Ebecilio en Danilo in de basis, voor Donald werd het 90 minuten toekijken. De overwinning heeft geen invloed op de ranglijst, Spartak blijft op een teleurstellende zevende plaats staan.

Bron: Дмитрий Садовников, Wiki Commons

Praat Mee!