[Update] ‘Slechts’ vleeswond voor Costa

Atlético Madrid en het nationale elftal van Spanje moeten vrezen voor een zware blessure van Diego Costa. De spits raakte zondagavond in een wedstrijd van Atlético geblesseerd toen hij na een doelpunt met zijn scheenbeen tegen de doelpaal knalde. 

Costa schreeuwde het vervolgens uit en op camera was duidelijk te zien dat het bloed uit zijn been kwam zetten. De spits moest per brancard van het veld en veelzeggend was de reactie van Felipe Luis, die er bovenop stond. De linksback van de Spaanse koploper wendde zijn gezicht af en sloeg de handen voor zijn ogen.

Voor Costa komt een blessure op meerdere fronten op wel een heel slecht moment. De goalgetter speelde al zijn eerste interland voor Spanje en lijkt een zekerheidje te worden in de selectie van Vicente Del Bosque voor het WK. Met Atlético Madrid strijdt Costa bovendien voor de landstitel en treft het in de halve finale van de Champions League Chelsea.

Update 21.15 uur – Geen breuk
Atlético Madrid heeft heel snel de geruchten over een zware blessure van Diego Costa de kop ingedrukt. De Spaanse club meldt via de officiële kanalen dat de topschutter ‘slechts’ een vleeswond heeft opgelopen aan een botsing met de paal. Of en hoe lang Costa uit de roulatie is, daar doet Atlético nog geen uitspraken over.

Bekijk hieronder de beelden:

Praat Mee!