Man United en PSG tonen serieuze interesse in Depay

Daags na het behalen van de landstitel met PSV geven Toon Gerbrands en Marcel Brands aan dat er drie grote clubs in de race zijn om de handtekening van sterspeler Memphis Depay te bemachtigen. ‘Er zijn twee van de drie clubs heel erg geïnteresseerd.’ 

In het programma ‘De Tafel van Kees’ op Fox Sports laten de technisch manager en algemeen directeur weten dat er drie hele grote clubs Depay willen hebben. ‘Een drietal grote clubs heeft zich echt gemeld. Van Manchester United en Paris Saint Germain hebben we een telefoontje gehad, maar er hebben nog geen gesprekken plaatsgevonden’, zo zegt Brands.

De aanvaller moet minstens twintig miljoen euro opbrengen volgens Gerbrands en Brands. ‘Het is in elk geval wel een hoger dan het bod van Tottenham Hotspur. Hij is een hele dure jongen’, zo zeggen de twee directieleden. Over de derde club zijn nog geen uitspraken gedaan, alhoewel Liverpool de laatste weken ook nadrukkelijk in verband wordt gelegd met Depay lijkt het erop dat dit de derde grote club is.

Praat Mee!