‘Juventus volgt Promes nauwlettend’

Quincy Promes speelt een goed seizoen bij Spartak Moskou. De Oranje-international blinkt regelmatig uit en staat zodoende in de belangstelling van verscheidene clubs. Juventus houdt de buitenspeler in de gaten, vertelt zaakwaarnemer Ersin Akan tegenover Voetbal International.

‘Juventus volgt Quincy nauwlettend’, begint Akan in het weekblad. ‘Maar er is niets concreets, laat staan dat we onderhandeld hebben. Daarvoor is het nog te vroeg. Maar onder Italiaanse en Spaanse clubs is het niet ongebruikelijk om navraag te doen over spelers.’

Akan bevestigd dat er meerder Italiaanse én Spaanse clubs volgen. ‘Maar er is een verschil tussen de speler volgen én concreet geïnteresseerd zijn’, aldus de belangenbehartiger.

Elia-scenario

Akan verwacht geen ‘Elia-scenario’ wanneer Promes naar Juventus verkast. Eljero Elia, tevens Oranje-international, ‘voetbalde’ een jaar bij de Juve; hij zat voornamelijk op de tribune. ‘Elia ken ik niet persoonlijk, over hem en zijn tijd bij Juventus ga ik niet oordelen’, begint de agent. ‘Het enige wat ik kan zeggen is dat Promes momenteel een van de best presterende spelers van Rusland is. Het huidige Juventus heeft een andere hoofdtrainer en voetbalt anders. Tegen de problemen die Elia zou hebben gekend, zal Quincy niet aanlopen…’ (Foto: Дмитрий Садовников, Wiki Commons).

 

Praat Mee!