Herstelde Lloris gooit roet in het eten voor Vorm

Michel Vorm moet dit weekend waarschijnlijk weer plaatsnemen op de bank. De Nederlander stond de afgelopen drie competitiewedstrijden onder de lat bij Tottenham Hotspur wegens het ontbreken van Hugo Lloris. De Fransman lijkt echter op tijd fit voor het treffen met het Southampton van Ronald Koeman.

Manager Mauricio Pochettino maakte donderdag op de persconferentie bekend dat Lloris dicht tegen zijn rentree aanzit. De keeper van het Franse nationale elftal raakte een maand geleden geblesseerd aan zijn knie, waardoor Vorm zijn eerste minuten in de Premier League mocht maken. Indien Lloris de laatste tests doorstaat, neemt hij gewoon weer zijn vertrouwde plek onder de lat in.

Het is nog niet bekend hoe de toekomst van Vorm eruit ziet. De Oranje-international maakte afgelopen zomer de overstap van Swansea City naar de Spurs, maar in Londen moet Vorm genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Hoewel de Engelse media speculeren over een vertrek van Lloris komende zomer, wil Pochettino daar niks van weten.

‘Dat zijn slechts geruchten’, meende de Argentijnse manager. ‘Lloris wil in de Champions League spelen, maar wel hier met Tottenham. Dat is zijn droom. Er klopt niets van, er is wat dat betreft geen verandering gekomen in de situatie. Hij heeft het hier naar zijn zin.’

Praat Mee!