‘Clasie bezig aan laatste weken bij Feyenoord’

Alles lijkt erop te wijzen dat Jordy Clasie is begonnen aan zijn laatste weken als speler van Feyenoord. De Oranje-international staat al langere tijd in de belangstelling van Southampton en enkele Italiaanse clubs. Volgens Voetbal International heeft Zenit Sint-Petersburg zich inmiddels ook gemeld in De Kuip voor de 23-jarige middenvelder.

Ronald Koeman ziet een hereniging met Clasie wel zitten, mits Morgan Schneiderlin tijdens de zomerse transferperiode vertrekt bij Southampton. De Fransman wilde aan het begin van dit seizoen al vertrekken bij de nummer zeven van de Engelse Premier League, maar dat werd destijds gedwarsboomd door de clubleiding van Southampton. Arsenal is de belangrijkste gegadigde om de Fransman na afloop van dit seizoen te contracteren.

Clasie heeft zich in de media nog niet uitgelaten over het vervolg van zijn carrière. De geboren Haarlemmer wil eerst het seizoen met Feyenoord goed afsluiten voordat hij een besluit neemt over zijn sportieve toekomst. Mocht Clasie oren hebben naar een transfer naar Rusland, dan moet hij de concurrentie aangaan met Georginio Wijnaldum. De middenvelder van PSV staat eveneens op het verlanglijstje van de Russische kampioen.

Praat Mee!