Fer legt de lat hoog voor Memphis Depay

Sinds bekend is gemaakt dat Memphis Depay de overstap maakt naar Manchester United laten vele kenners en voetballers zich uit over de kwaliteiten van de vleugelspelers. Ook collega-international Leroy Fer heeft veel vertrouwen in de kwaliteiten van de spelmaker van PSV. Volgens Fer zal hij uitgaan groeien tot een succes.

‘Hij is nergens bang voor en dat is een van zijn eigenschappen waar ik bewondering voor heb’, zegt Fer. ‘Hij houdt er juist van om met Cristiano Ronaldo vergeleken te worden en hij zal ook tot a big player uitgroeien’, vervolgt de Oranje-middenvelder.

Of je de vleugelflitser kan vergelijken met Cristiano Ronaldo is een andere vraag denkt Fer. ‘Depay is niet zo groot als Ronaldo, maar hij is zeer getalenteerd, sterk, snel hij heeft skills en kan doelpunten maken. Hij is een geweldige voetballer en gaat succesvol worden in Manchester, hij kan net zo goed als Ronaldo worden in zijn tijd bij United. Memphis is pas 21 jaar en ik denk dat het hem lukt om een topvoetballer te worden.’

Praat Mee!