Chiellini over Suarez: ‘Ik tref een geweldige spits’

De aanstaande Champions League-finale is voor Barcelona spits Luis Suarez een gevoelige wedstrijd. Hij hier Giorgio Chiellini en zal in de aankomende weken vooral herinnert worden aan de WK-beet bij de Italiaan. Gelukkig kijkt de centrale verdediger van Juventus niet met wrok terug op het bijtincident.

Chiellini wil niet dat er te veel gesproken word over het verleden en zegt dat er niks aan de hand is. ‘Ja, ik kom hem opnieuw tegen, maar ik zal rustig zijn. Ik tref een geweldige spits, net zoals dat gebeurde met Ronaldo, Bale en Benzema. Ik denk niet dat hij er iets psychologisch aan toe kan voegen’, aldus Chiellini tegenover Tuttosport.

‘Dingen zoals afgelopen zomer helpen mensen ook om volwassen te worden. Zelfs als het over zoiets als dit gaat, telt alleen maar het verlangen om de Champions League te winnen’, sluit de noeste verdediger af. Suarez treft naast Chiellini nog een ‘slachtoffer’ van zijn gedrag, namelijk Patrice Evra. Tijdens zijn periode bij Liverpool kreeg de Uruguayaan het aan de stok met Evra en zou deze racistische beledigd hebben.

foto: Instagram

Praat Mee!