El Ghazi bezoekt Real Madrid: ‘Fantastisch om tips van hem te krijgen’

Anwar El Ghazi plaatste woensdag een foto met zijn voorbeeld Cristiano Ronaldo op zijn Twitter. De aanvaller mocht namelijk dankzij acteur Mimoun Ouled Radi een training van Real Madrid bezoeken. Hij kreeg om deze reden toestemming zich een dag later bij Jong Oranje te melden.

Al van jongs af aan is de Ajax-speler fan van de Portugese aanvaller. ‘Als kleine jongen oefende ik zijn bewegingen in de huiskamer. Mimoun vroeg daarom via via aan de club of ik een keer een training mocht bijwonen en Ronaldo kon ontmoeten’, aldus El Ghazi in De Telegraaf. Vrijwel niemand mag echter zomaar meekijken bij een training van de Spaanse topclub. ‘Maar Real Madrid bleek me te kennen, waarna ik onmiddellijk op de lijst werd gezet.’

Uiteindelijk werd er zelfs een ontmoeting met zijn grote voorbeeld Ronaldo geregeld. ‘Het was fantastisch om tips van Ronaldo te krijgen. Hij gaf me advies over het trainen, de voeding en mijn carrière.’ Ronaldo zette zijn handtekening op de voetbalschoenen van El Ghazi. En omgekeerd ontving de Real Madrid-ster een Ajax-shirt.

Praat Mee!