Fans United hebben geen vertrouwen in Cillessen

Als de fans van Manchester United het voor het zeggen hadden, dan werd Jasper Cillessen niet als vervanger van David De Gea naar Engeland gehaald. Op het Engelse forum Redcafe is de meerderheid van de reacties niet erg positief.

Afgelopen week kwamen er enkele berichten naar buiten dat United geïnteresseerd zou zijn in de eerste doelman van het Nederlands elftal. Britse media melden dat de club zo’n 25 tot 35 miljoen euro over zou hebben voor Cillessen. Een transfersom die de supporters niet echt begrijpen. ‘Niet halen, dan moeten we namelijk Tim Krul ook nog nemen voor de penalty’s’, aldus een van de reacties.

Het overgrote deel van de aan de discussie deelnemende supporters verwacht niet dat de Ajax-keeper het niveau van Manchester United aan kan. Zij zouden liever Pert Cech of Hugo Lloris zien komen. Veel United-fans vragen zich ook af wanneer trainer Louis van Gaal klaar is met het halen van landgenoten. ‘Zijn we niet al geïnteresseerd geweest in elke speler van het Nederlands elftal?’, vraagt een supporter zich hardop af.

Praat Mee!