‘Feyenoord verlangt hoofdprijs voor Oranje-international’

Feyenoord wil Jordy Clasie absoluut niet kwijt komende zomer. Maar als een transfer van de aanvoerder onhoudbaar is, willen de Rotterdammers een flinke zak met geld op tafel zien. Volgens De Telegraaf gaat Feyenoord pas nadenken over een transfer bij een bod die richting het clubrecord gaat. Dat record staat nu nog op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro de overstap maakte naar Liverpool.

Southampton volgt Clasie al geruime tijd op de voet en gaat komende zomer naar alle waarschijnlijkheid een poging wagen om de kleine middenvelder vast te leggen. Morgan Schneiderlin vertrekt komende zomer zo goed als zeker bij de formatie van Ronald Koeman, waardoor The Saints op zoek zijn naar een versterking op het middenveld. De oud-trainer van Feyenoord ziet een hereniging met zijn voormalige pupil wel zitten.

Eerder liet Clasie al weten open te staan voor een nieuwe uitdaging. ‘Ik zit hier nu vier jaar, iedere voetballer heeft de ambitie om stappen te maken. Ik ga niet zomaar weg bij Feyenoord, maar het is wel mogelijk. Ik zie wel wat er gaat gebeuren in de zomer’, zei de Oranje-international voor de camera van FOX Sports nadat Feyenoord was uitgeschakeld in de play-offs. (Foto: Instagram)

Praat Mee!