Depay: ‘Lekker om weer met de jongens te trainen’

Memphis Depay kijkt uit naar de interlands tegen de Verenigde Staten en Letland. Na een aantal bewogen weken kon hij niet wachten om zich weer te melden bij het Nederlands elftal. Dat hij dit keer niet als speler van PSV binnenkwam, maar als de kersverse aankoop van Manchester United, was voor Depay een apart gevoel. Het wachten is alleen nog op de officiële presentatie bij The Red Devils.

‘Ik kijk heel erg uit naar die presentatie. Dat is toch iets waar je van droomt’, laat Depay weten aan de NOS. Eerst legt de 21-jarige aanvaller van PSV echter zijn focus op de interlandperiode, waarin een belangrijk EK-kwalificatieduel op het programma staat voor Oranje: Letland-uit. ‘Ik vind het lekker om hier te trainen en ik kijk uit naar de twee wedstrijden. Ik weet wat er verwacht wordt als ik speel en daar moet ik mee omgaan’, aldus de topscorer van de Eredivisie.

Het weerzien met de overige internationals van het Nederlands elftal voelt als een warm bad voor Depay. ‘Lekker om weer met de jongens te trainen. Ik heb zin in de interlands met de Verenigde Staten en Letland.’

 

Praat Mee!