Martins Indi meldt zich vroegtijdig bij Oranje

Bruno Martins Indi heeft zich vroegtijdig bij de selectie van het Nederlands elftal gevoegd. De verdediger van FC Porto zou eigenlijk maandag pas aansluiten in Hoenderloo, net als de rest van de internationals. Dinsdagavond bleek dat Martins Indi echter al van de partij was op de besloten training.

Volgens de NOS liet bondscoach Guus Hiddink zijn selectie woensdagochtend flink in het zweet werken. De veertien internationals werkten een pittig trainingspotje af. Leroy Fer deed niet mee aan het partijspel. De speler van Queens Park Rangers werkt een aangepast programma af, omdat hij net is hersteld van een blessure.

Vandaag staat er verder geen training meer op het programma. Donderdagmiddag melden de Oranje-spelers zich weer op het trainingsveld in Hoenderloo. Kenneth Vermeer en Jordy Clasie zullen zich dan bij de selectie van het Nederlands elftal voegen. De training begint donderdag om 16.30 uur.

Na het weekend meldt de rest van de selectie zich in Hoenderloo voor de voorbereiding op de interlands met de Verenigde Staten (5 juni) en Letland (12 juni). Jeremain Lens en Wesley Sneijder volgen een aantal dagen later. Zij spelen eerst nog de nationale bekerfinale met hun club. (Foto: Instagram)

Praat Mee!