Babel kraakt Benítez af: ‘Hij zal een geweldige verdediger van Ronaldo maken’

Rafael Benítez is de belangrijkste kandidaat om de ontslagen Carlo Ancelotti op te volgen als trainer van Real Madrid. De Spaanse coach maakte donderdag zijn vertrek bij Napoli bekend en voedde daarmee de geruchten dat een aanstelling bij De Koninklijke ophanden is. Voormalig Oranje-international Ryan Babel denkt dat de uittredend winnaar van de Champions League een verkeerde keuze maakt.

Babel speelde in zijn periode bij Liverpool onder Benítez en heeft daar klaarblijkelijk geen al te beste herinneringen aan overgehouden. Op Twitter is de Nederlander meedogenloos als het gaat over zijn oude trainer. ‘Benítez op weg naar Real? Dan zal hij een geweldige verdediger maken van Cristiano Ronaldo…’, reageerde Babel via Twitter op het nieuws. Zijn reactie deed flink wat stof opwaaien, en dus besloot de oud-Ajacied zijn reactie verder toe te lichten. ‘Ik kan jullie timelines vullen met vele verhalen, die ik heb meegemaakt’, schreef de 42-voudig international.

‘Maar ik denk dat ik maar moet wachten tot ik officieel met pensioen ben, voordat ik ze vertel in mijn boek. Niet dat ik van plan was er één te gaan schrijven, maar ik ken wat mensen die me tegen die tijd zullen overhalen dat te doen’, ging Babel verder. ‘Oh, en voor de goede orde. Ik zeg niet dat Benítez een slechte manager is. Tactisch gezien is hij zelfs één van de besten. Ik heb het over de man achter gesloten deuren.’ (Foto: Instagram)

 

 

 

Praat Mee!