Aannemer villa boos op wanbetalers Sneijder en Yolanthe

De aannemer die de Spaanse villa van Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe renoveerde, wacht nog altijd op zijn geld. Directeur Jeroen Nuijten van STB Exclusive Projects laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij een rekening van 135.000 euro heeft openstaan bij het glamourkoppel. Yo en Wes hebben nog twaalf dagen de tijd om de openstaande rekening te betalen. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is maar zeer de vraag.

Het bouwbedrijf van Nuijten heeft nooit werkzaamheden verricht aan het huis op Ibiza, omdat Yolanthe al snel besloot de opdracht weer in te trekken. In de tussentijd had Nuijten wel al de nodige kosten gemaakt. Sneijder en Yolanthe kregen dan ook een rekening op de mat, maar daar werd nooit op gereageerd door het koppel.

Nuijten is er inmiddels wel klaar mee. ‘Het duurt nog altijd maar voort, maar dat komt omdat de andere partij de boel maar steeds vertraagd. Iedere keer vragen ze uitstel om antwoord te moeten geven op vragen. Dat mag wettelijk ook, maar daardoor duurt de zaak erg lang’, legt Nuijten uit aan Bekende Buren.

‘Ze hopen met deze tactiek natuurlijk, dat onze advocaatkosten zo hoog oplopen, dat we er maar de brui aan geven’, vervolgt Nuijten. ‘Het is een tactiek die vaker wordt toegepast door partijen met geld. Maar dan heb ik slecht nieuws, want al moet ik nog 10 jaar doorgaan, ik wil gewoon het onrecht wat me is aangedaan rechtzetten. Het zal toch niet zo zijn, dat mensen hiermee weg kunnen komen. Ik vind het best, maar voor een handjeklap ben ik niet in.’

 

Praat Mee!