Pirlo stopt met interlandvoetbal na WK in Brazilië

Voor Andrea Pirlo wordt het WK voetbal in Brazilië zijn laatste kunstje in het azuurblauw. De spelverdeler van Juventus stopt met het spelen van interlandvoetbal.

‘Na de Wereldbeker in Brazilië, zal ik stoppen met het spelen van interlands’, zegt Pirlo tegen The Daily Mail. ‘Ik hang mijn hart aan de wilgen. Tot die dag moet niemand het wagen mij te vragen om te stoppen, behalve Cesare Prandelli wanneer hij daar een tactische reden voor heeft’, is Pirlo duidelijk.

‘Ik zal tegen die tijd 35 zijn en dan wordt het tijd om plaats te maken voor iemand anders’, vervolgt Pirlo, die door ons ook al in het elftal van het laatste kunstje was gezet. ‘Deel uitmaken van een team dat van iedereen is, zorgt ervoor dat ik mij heel goed voel. Het is vaak nog beter dan seks. Het duurt langer en als het slapper wordt, kan het niet alleen jouw fout zijn’, aldus Pirlo.

‘Als je bijvoorbeeld kijkt naar Antonio Cassano. Hij zegt dat hij met 700 vrouwen naar bed is geweest, maar hij wordt niet meer opgeroepen voor Italië. Kan hij echt gelukkig zijn? Ik denk het niet. Ik ben veel liever een soldaat op het veld dan in de slaapkamer’, concludeert Pirlo. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!