De Vrij en Vlaar trainen apart van de groep

Stefan de Vrij en Ron Vlaar hebben dinsdag niet meegedaan aan de groepstraining van het Nederlands elftal. Het tweetal werkte een aangepast programma af.

De oud-spelers van Feyenoord meldden zich maandag in Hoenderloo, waar Oranje zich voorbereidt op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland op 12 juni. In aanloop naar dat duel speelt het Nederlands elftal komende vrijdag eerst nog een oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten. Vlaar bleef vandaag de gehele training binnen, terwijl De Vrij op het veld een looptraining afwerkte.

Afgezien van De Vrij en Vlaar kon bondscoach Guus Hiddink vandaag beschikken over een fitte selectie. In totaal deden 22 internationals mee aan de groepstraining, waaronder ook nog altijd Tjaronn Chery en Steven Berghuis. De spelers van respectievelijk FC Groningen en AZ mochten zich vorige week voor de eerste keer melden bij het Nederlands elftal, en zijn de eerste trainingsweek zonder kleerscheuren doorgekomen. Uit de huidige selectie zullen nog vier spelers afvallen voor de uitwedstrijd tegen Letland.

Alleen Wesley Sneijder en Jeremain Lens ontbreken momenteel nog op het trainingskamp van het Nederlands elftal. Sneijder speelt morgen de Turkse bekerfinale tegen Bursaspor, terwijl voor Lens een dag later de bekerfinale op het programma staat. Zij sluiten vlak voor het oefenduel met Amerika aan bij Oranje. (Foto: Instagram)

Praat Mee!