‘Van Persie mogelijk met De Vrij de Champions League in’

Robin van Persie mag zich verheugen in de belangstelling van Lazio Roma. Dat melden diverse Italiaanse media. De aanvoerder van het Nederlands elftal beschikt over een eenjarig contract bij Manchester United en zou mogen vertrekken bij de Engelse recordkampioen. De club van Oranje-international Stefan de Vrij wil op korte termijn rond de tafel met het management van Van Persie.

Volgens het Italiaanse radiostation Radiosei reist Claudio Litoto zaterdag namens Lazio naar Berlijn voor de Champions League finale. Litoto wil de gelegenheid meteen aangrijpen om een afspraak te maken met de zaakwaarnemer van Van Persie. Na een oriënterend gesprek zal duidelijk moeten worden of de topschutter van het Nederlands elftal openstaat voor een transfer naar de Romeinse club, die zich onlangs plaatste voor de voorronde van de Champions League.

Naast Lazio zou ook Juventus interesse hebben in de diensten van Van Persie. De Engelse media zijn er dan ook van overtuigd dat de 31-jarige spits zijn laatste wedstrijd voor Manchester United heeft gespeeld. Manager Louis van Gaal is ondertussen al op zoek naar een vervanger voor Van Persie. In Manchester zingen de namen van Gonzalo Higuain (Napoli) en Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) al een tijdje rond.

Saillant detail. Mocht Van Persie naar Lazio vertrekken, dan komt hij United wellicht al snel tegen. United behoort tot een van de mogelijke tegenstanders van Lazio in de laatste voorronde van de CL. (Foto: Instagram)

Praat Mee!