Nederland – Verenigde Staten: Promes in de basis

Quincy Promes begint vrijdagavond in de basis aan het vriendschappelijke duel met de Verenigde Staten. Wesley Sneijder start vanaf de bank.

Eerder op de dag berichtte het Algemeen Dagblad nog dat bondscoach Guus Hiddink een plekje in zijn elftal zou inruimen voor Luciano Narsingh, maar de PSV’er moet genoegen nemen met een reserverol. Promes zal samen met Daryl Janmaat de rechterflank van Oranje bestrijken. De verdediging wordt gecomplementeerd door Bruno Martins Indi, Jeffrey Bruma en Daley Blind. Voorin moeten Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie voor de doelpunten gaan zorgen.

Het oefenduel Nederland – Verenigde Staten vangt vanavond om 20.30 uur aan in de Amsterdam Arena. Onze11 houdt een liveblog bij van de oefeninterland.

De volledige opstelling van het Nederlands elftal: Cillessen; Janmaat, Bruma, Martins Indi, Blind; Depay, Clasie, Wijnaldum, Promes; Huntelaar en Van Persie.

Opstelling Verenigde Staten: Guzan; Chandler, Brooks, Beckerman, Johnson; Bradley, Shea, Alvarado, Morales; Jóhannsson en Zardes.

 

Praat Mee!