Prandelli denkt nog eerder aan Icardi dan Pellè

Ondanks de lovende woorden van TV-analist Pierre van Hooijdonk, kan Graziano Pellè net zo goed een zomervakantie gaan boeken. Italië bondscoach heeft al een aantal namen in zijn hoofd en daar is de Feyenoord-spits er niet één van.

‘Of ik de 23 namen al weet? Nee, nog niet’, zei Prandelli tegen Italiaanse journalisten. ‘Maar ik heb er al wel 18 in mijn hoofd. Om de hele selectie vol te krijgen, moet ik eerst weten hoe het met die eerste 18 is.’

De keuzeheer gooide de deur dicht voor Roma-icoon Fransesco Totti en oudgediende Luca Toni, die beiden niet mee zullen gaan naar het WK. Enfant terrible Antonio Cassano maakt op zijn beurt nog wel kans. ‘Ik heb met Roberto Donadoni gesproken en die deed me beseffen dat Cassano, los van de periode rond Kerst, erg constant heeft gepresteerd en zich uitstekend heeft gedragen’, klinkt het hoopvol voor Cassano.

Een andere optie die Prandelli heeft overwogen is Inter-spits Mauro Icardi. Ogenschijnlijk niet op de hoogte van het feit dat Icardi liever trouwt met naaktmodel Wanda Nara, ziet Icardi het ook niet zitten om voor Italië uit te komen. ‘Mauro Icardi? Die hebben we drie jaar geleden eens gepolst, hoe hij tegenover Italië stond. Hij heeft toen bedankt voor de eer en dat was zijn goed recht’, aldus Prandelli die met geen woord over Graziano Pellè repte. (Foto: Roberto Vicario)

Praat Mee!