‘Champions League-finalist meldt zich voor Van Persie’

Robin van Persie mag zich in de belangstelling van Juventus verheugen. De Italiaanse topclub verloor zaterdag de Champions League-finale van FC Barcelona (3-1), maar is ondertussen alweer bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. De aanvoerder van het Nederlands elftal moet Carlos Tevez op gaan volgen in Turijn, zo meldt Daily Star.

Volgens het Engelse dagblad zou De Oude Dame circa veertien miljoen euro overhebben om zich te versterken met Van Persie. Juve is op zoek naar een nieuwe aanvaller nu Álvaro Morata in verband wordt gebracht met een terugkeer naar Real Madrid, en ook Tevez aanstuurt op een vertrek uit Noord-Italië. De Argentijnse spits kan deze zomer een contract ondertekenen bij de Franse kampioen Paris Saint-Germain.

Van Persie beschikt over een eenjarig contract bij Manchester United en mag vertrekken van manager Louis van Gaal. De topschutter van het Nederlands elftal werd eerder al in verband gebracht met een vertrek naar Lazio en Napoli. (Foto: Instagram)

Praat Mee!