‘AS Roma meldt zich voor Van der Wiel’

Volgens de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport was Mino Raiola deze week in Rome om te praten over een transfer van Gregory van der Wiel. AS Roma is zeer geïnteresseerd in de diensten van de rechtsachter van het Nederlands elftal, die nog een eenjarig contract heeft bij Paris Saint-Germain. 

Dat contract kan Van der Wiel overigens verlengen. Vorige week berichtte De Telegraaf dat er in Parijs een vierjarig contract klaarligt voor Van der Wiel. ‘Het is de bedoeling bij PSG te blijven, maar we hebben nog geen overeenstemming over een nieuwe verbintenis’, zei de 27-jarige Amsterdammer destijds tegen het ochtendblad. In een interview met het Franse L’Equipe liet de Oranje-international ook al weten graag bij PSG te willen blijven.

Desondanks is zijn zaakwaarnemer in gesprek gegaan met Roma-directeur Walter Sabatini. De Romeinse club kwalificeerde zich dit seizoen voor de groepsfase van de Champions League en wil zich graag versterken om goed voor de dag te komen in het miljoenenbal. In Rome zou Van der Wiel de concurrentie aan moeten gaan met Vasilis Torosidis en Maicon, die dit seizoen afwisselend op de rechtsbackpositie speelden. (Foto: Instagram)

Praat Mee!