Van Gaal krijgt gratis advies: ‘Bale halen’

Harry Redknapp heeft Louis van Gaal woensdag gratis van advies voorzien, de oud-coach van onder meer Tottenham Hotspur denkt dat Gareth Bale een perfecte aankoop zou zijn voor Manchester United. De oefenmeester stelt zelfs dat Bale United kampioen zou kunnen maken.

‘Bale is een fantastische speler en als hij zou terugkeren in de Premier League, zou hij met afstand de beste speler van de competitie zijn’, begint Redknapp in The Daily Mail. ‘Hij kan in zijn eentje de tegenstander terroriseren. Dat zag ik al toen hij bij mij speelde. Hij besliste wedstrijden van Tottenham vaak in zijn eentje’, begint de coach.

‘Hij kan Manchester weer kampioen maken. Daar ben ik van overtuigd. Een jaar geleden vond ik hem nog de op twee na beste speler ter wereld’, is Redknapp wederom lovend. ‘Nu is hij dan misschien voorbijgestreefd door Luis Suarez en Neymar, maar toch blijft het een speler van wereldklasse. Als hij weer in Engeland zou gaan voetballen, dan kan hij zich weer opwerken in de top-drie.’ (Foto: Pablo Morquecho)

 

Praat Mee!