Heitinga zet huis in Amsterdam te koop

John Heitinga wordt sinds deze week in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Of de 87-voudig international ook daadwerkelijk terug gaat keren in Amsterdam is nog onduidelijk. Hij heeft de geruchten in elk geval op gang gebracht door zijn penthouse in de hoofdstad te koop te zetten.

Wie geïnteresseerd is in het 178 vierkante meter grote huis van de 31-verdediger moet met flink wat geld over de brug komen. Volgens Bekende Buren vragen John en zijn vrouw Charlotte een slordige 1,3 miljoen euro voor het penthouse.

De timing van Heitinga om zijn huis in de verkoop te zetten komt op een raar moment. De Alphenaar speelt en woont al jarenlang niet meer in Nederland. Uitgerekend in de week dat Heitinga aan Ajax wordt gelinkt, heeft hij besloten van zijn penthouse af te willen. Of dat betekent dat hij op zoek gaat naar een nieuw huis in de buurt van de Arena of dat hij een terugkeer naar Ajax uit zijn hoofd heeft gezet, zal in de komende week wel duidelijk worden. (Foto: Paul Blank, Wiki Commons)

Praat Mee!