Real Betis rondt komst Van der Vaart af

Real Betis heeft maandagavond de komst van Rafael van der Vaart afgerond. De 109-voudig international van het Nederlands elftal doorliep de medische keuring zonder problemen en heeft een driejarig contract ondertekend in Sevilla. Van der Vaart komt transfervrij over van Hamburger SV.

De 32-jarige middenvelder wordt vandaag (dinsdag) om 12.00 uur officieel gepresenteerd aan de supporters. Op de clubwebsite reageerde Van der Vaart verguld op zijn transfer naar Betis. ‘Ik ben ontzettend blij met mijn komst naar deze grote en mooie club. Ik kan niet wachten om te beginnen. Voor mij is het een droom om hier te voetballen aangezien mijn familie in Chiclana, hier heel dichtbij, woont. Ik houd van het Spaanse voetbal’, aldus Van der Vaart, die tussen 2008 en 2010 onder contract stond bij Real Madrid.

Van der Vaart deed bij het ondertekenen van zijn contract een belofte aan de fans. ‘Als ik iets doe, doe ik dat altijd op honderd procent. Ik wil winnen en doelpunten maken en niet alleen assists geven. Dit stadion is altijd vol. Ik kijk ernaar uit om hier wedstrijden te gaan winnen’, zei de Nederlander.

‘Ik hoop het team met mijn ervaring te kunnen helpen’, ging Van der Vaart verder. ‘Ik wil er in ieder geval van gaan genieten. Wij voetballers hebben immers de mooiste baan ter wereld.’ (Foto: Twitter)

Praat Mee!