‘Rekik zet zinnen op nieuw avontuur, PSV wacht af’

Het begint er sterk op te lijken dat PSV-trainer Phillip Cocu volgend seizoen aan een nieuw elftal moet gaan bouwen. Memphis Depay heeft de Eindhovenaren reeds verlaten voor Manchester United, terwijl Zenit Sint-Petersburg vrijdag een eerste bod heeft uitgebracht op Georginio Wijnaldum. Ook Karim Rekik heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe club, zo meldt De Telegraaf zaterdagmorgen.

De twintigjarige centrale verdediger veroverde dit seizoen de titel met PSV en lijkt klaar voor een nieuw avontuur. Olympique Marseille zit op het vinkentouw voor Rekik en hoopt de Oranje-international definitief over te nemen van Manchester City.

Ondertussen wacht PSV de ontwikkelingen rond Rekik in spanning af. De Eindhovenaren proberen hem nog op andere gedachten te brengen. Technisch directeur Marcel Brands sprak de door Feyenoord opgeleide mandekker vlak voor zijn vakantie. ‘Ik heb een gesprek gehad met Karim, die nu eerst een week op vakantie gaat en dan uitsluitsel geeft. Hij gaat sowieso niet terug naar Manchester City’, zegt Brands tegen De Telegraaf. (Foto: Instagram)

Praat Mee!