Update | ‘Sneijder verlengt contract bij Galatasaray tot 2019’

Galatasaray heeft nog geen overeenstemming bereikt met Wesley Sneijder over een nieuw contract. De 115-voudig international van het Nederlands elftal ligt nog één jaar vast in Turkije. Beide partijen willen graag verder met elkaar, maar de eerste contractonderhandelingen zijn nergens op uitgelopen.

Guido Albers, de zaakwaarnemer van Sneijder, ging afgelopen week voor de eerste keer in gesprek met de clubleiding. ‘We konden nog niet tot een overeenkomst komen. We zullen volgende week weer verder in gesprek moeten om tot een oplossing te komen’, ging Albers tegenover het Turkse Bugun in op de stand van zaken.

Sneijder wil graag een langdurig contract ondertekenen bij de twintigvoudig kampioen van Turkije. Op dit moment liggen de wensen van Galatasaray en de 31-jarige middenvelder nog ver uit elkaar. ‘We zijn positief, maar het gaat nu vooral over de duur van het contract en nog wat geldzaken die spelen. We willen een contract voor de lange termijn afsluiten, maar we weten niet wat de club wil. Het hangt nu allemaal af van Galatasaray wat er gaat gebeuren’, aldus Albers.

Update 21 juni 15.23 uur

Wesley Sneijder gaat zijn contract bij Galatasaray verlengen tot de zomer van 2019. Dat meldt het Turkse medium Hürriyet. De middenvelder van het Nederlands elftal zou afzien van een salarisverhoging, maar wel een tekenbonus verlangen van Cim Bom Bom. Sneijder verdient momenteel 3,2 miljoen euro per jaar bij Galatasaray. (Foto: Instagram)

Praat Mee!