Volgende club meldt zich in strijd om Wijnaldum

Na Zenit Sint-Petersburg heeft ook Sunderland zich in de strijd om Wijnaldum gemengd. De Telegraaf meldt maandagochtend op basis van diverse Engelse bronnen dat de club van trainer Dick Advocaat zich op korte termijn in Eindhoven gaat melden voor de middenvelder. 

Sunderland zal van goeden huizen moeten komen als het Wijnaldum daadwerkelijk wil contracteren. De kampioen van Nederland verlangt een transfersom van twintig miljoen euro voor zijn aanvoerder. Dat bedrag lijkt The Black Cats te gortig te zijn. Advocaat mag deze zomer weliswaar vijftig miljoen euro uitgeven op de transfermarkt, maar heeft een lagere transfersom in gedachten voor Wijnaldum.

Newcastle United

Naast Sunderland en Zenit, dat vrijdag een bod van tien miljoen euro op de Oranje-international afgewezen zag worden, heeft ook Newcastle United zich bij het rijtje geïnteresseerde clubs gevoegd. De oud-trainer van FC Twente, Steve McClaren, staat sinds kort aan het roer bij Newcastle en is zeer gecharmeerd van Wijnaldum. Bij de club uit Noord-Engeland staan op dit moment al vier Nederlanders onder contract: Tim Krul, Vurnon Anita, Siem de Jong, Daryl Janmaat. (Foto: Instagram)

Praat Mee!