‘Sensationele ruildeal in de maak tussen Real Madrid en United’

David de Gea wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid. De keeper van Manchester United wil graag terugkeren naar Spanje en heeft reeds zijn vertrekwens kenbaar gemaakt bij de clubleiding van The Red Devils. Sergio Ramos moet de omgekeerde weg gaan bewandelen. De 29-jarige verdediger is niet meer gelukkig bij De Koninklijke.

Volgens The Independent zou Real Madrid 65 miljoen euro willen vangen voor Ramos, die sinds 2005 onder contract staat in de Spaanse hoofdstad. United ziet in Ramos de gewenste versterking voor de defensie en kan daarmee de onderhandelingen met de Champions League winnaar van 2014 nieuw leven inblazen. De clubs kwamen tot dusver niet tot een overeenstemming over de transfer van De Gea.

Mocht het tot een deal komen tussen beide Europese grootmachten, dan moet United nog geld bijleggen. De club van Louis van Gaal heeft een prijskaartje om de nek van De Gea gehangen van zestig miljoen euro. Eerder stelde United nog voor om Gareth Bale te betrekken in een ruildeal, maar dat voorstel lijkt van de baan te zijn geveegd door Real Madrid. (Foto: Instagram)

Praat Mee!