Topaankoop Van Gaal ongelukkig bij United: ‘Het is moeilijk, ja’

Ángel Di María had zich wat anders voorgesteld van zijn debuutseizoen bij Manchester United. De 27-jarige Argentijn werd vorig jaar zomer voor 65 miljoen euro opgehaald bij Real Madrid en moest de spil worden van het ‘nieuwe United.’ Na een goede start belandde Di María echter op de bank onder trainer Louis van Gaal.

‘Ik ging weg bij Real Madrid met de intentie om ergens anders aan spelen toe te komen. Het is moeilijk om te zeggen hoe je je voelt als je terugkijkt op het seizoen en je realiseert je dat het allemaal niet zo is gelopen zoals dat je zelf voor ogen had’, gaat Di María tegenover de Argentijnse krant Olé in op zijn eerste seizoen in de Premier League.

‘Het is moeilijk, ja. Ook voor mijn familie en mijn vrienden. Ik speel immers niet’, zegt de oud-speler van Benfica. ‘Ik begon goed, met doelpunten en assists. Het was een hele goede tijd, totdat ik ineens langs de kant stond’, blikt Di María terug op zijn seizoen.

Wellicht biedt Bayern München uitkomst in de uitzichtloze situatie van Di María. De Duitse recordkampioen wil zich tijdens de huidige transferperiode graag versterken met El Fideo. Bastian Schweinsteiger zou mogelijk worden betrokken in de transfer. (Foto: Ytoyoda)

Praat Mee!