Feyenoord laat tegenvallende aanvaller transfervrij vertrekken

Er is een einde gekomen aan het verblijf van Wesley Verhoek bij Feyenoord. De Rotterdamse club maakte donderdag bekend dat het tot 2016 lopende contract van de aanvaller is ontbonden.

Verhoek kwam in 2012 over van FC Twente en wist geen moment te imponeren in De Kuip. In de tweede helft van het afgelopen seizoen kwam de oud-speler van ADO Den Haag op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles, waarmee hij in de nacompetitie degradatie uit de Eredivisie niet kon voorkomen.

Martin van Geel lichtte het vertrek van Verhoek kort toe op de clubwebsite. ‘Beide partijen kwamen tot de conclusie dat er voor Wesley sportief geen perspectief meer was bij Feyenoord, waardoor een ontbinding van zijn contract de beste oplossing is’, aldus de technisch directeur van Feyenoord.

Verhoek is teleurgesteld dat hij het niet heeft kunnen maken bij Feyenoord, maar is bovenal trots dat hij bij de Rotterdammers heeft mogen spelen. ‘Ik ben enorm dankbaar dat ik voor zo’n grote en geweldige club in Nederland heb mogen voetballen. Helaas is het mij niet gelukt om basisspeler te worden bij Feyenoord’, laat Verhoek weten.

Praat Mee!