Update | Vejinovic tekent vierjarig contract bij Feyenoord

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Vitesse over een transfer van Marko Vejinovic leken in een impasse te zijn beland. Maar de Arnhemse club heeft nu toch vaart gezet achter de overgang van de Servische Nederlander. Voetbal International meldt dat de transfer nog voor het einde van deze maand wordt afgerond.

Vejinovic heeft zelf al een persoonlijk akkoord met de Rotterdammers bereikt. Zodra Feyenoord en Vitesse overeenstemming bereiken over een transfersom, kan de overgang van Vejinovic definitief worden beklonken.

De plotselinge medewerking van de Gelderse club heeft alles te maken met de Financial Fair Play-regelgeving. Vitesse wordt streng in de gaten gehouden door de UEFA, omdat de Arnhemmers in de afgelopen jaren steevast rode cijfers schreven. Bij een verkoop voor 1 juli kan Vitesse de transfer van Vejinovic opnemen in het huidige boekjaar.

Update 26 juni 16.34 uur

Feyenoord heeft vrijdagmiddag de transfer van Marko Vejinovic afgerond. De middenvelder heeft een vierjarig contract ondertekend in De Kuip en komt over van Vitesse. Volgens De Telegraaf is er 3,5 miljoen euro gemoeid met de overgang van Vejinovic.

Praat Mee!