‘Cillessen mag zich verheugen in belangstelling Spurs’

Jasper Cillessen is in beeld bij Tottenham Hotspur. Dat meldt The Daily Mail. De doelman van Ajax en het Nederlands elftal moet Hugo Lloris opvolgen in Londen, die in de concrete belangstelling staat van Manchester United.

Het was al langer bekend dat Cillessen op het verlanglijstje van United-trainer Louis van Gaal staat. De club uit Manchester lijkt nu echter te zijn overgeschakeld op de doelman van de Spurs. Tottenham ziet in Cillessen een geschikte opvolger voor de doelman van het Franse nationale elftal. De Nijmegenaar kan in Londen worden herenigd met oud-ploeggenoten Jan Vertonghen en Christian Eriksen. Ook collega-international Michel Vorm staat onder contract in de Engelse hoofdstad.

Tottenham zal van goeden huize moeten komen, willen ze Cillessen komende zomer inlijven. De sluitpost van Oranje verlengde vorig jaar zijn contract bij Ajax tot medio 2018, waardoor hij een prijskaartje van 25 miljoen euro om zijn nek heeft hangen. De 33-voudig kampioen van Nederland houdt Cillessen het liefst nog een seizoen in Amsterdam. (Foto: Илья Хохлов, Wiki Commons)

Praat Mee!