Koeman: ‘Clasie staat niet op één, meerdere spelers op het oog’

De interesse van Southampton in Jordy Clasie is niet nieuw. Manager Ronald Koeman bevestigt tegenover De Telegraaf nog maar eens dat de middenvelder van Oranje een kandidaat is om Morgan Schneiderlin op te volgen, die eerdaags de overstap maakt naar Manchester United. Clasie staat alleen niet bovenaan het lijstje van Koeman.

Southampton heeft meerdere spelers op het oog voor de opvolging van Schneiderlin. ‘Jordy staat niet automatisch op nummer één’, zegt Koeman, die Clasie bij Feyenoord al eens onder zijn hoede had. Het jeugdexponent van de Rotterdammers begint het seizoen gewoon bij Feyenoord en lijkt pas in een later stadium van de transfermarkt te mogen hopen op een nieuw avontuur.

Giovanni van Bronckhorst hoopt in het nieuwe seizoen nog altijd te kunnen beschikken over Clasie, maar heeft ook begrip voor de ambities van de aanvoerder van Feyenoord. De trainer van de Stadionclub kan komend seizoen in elk geval beschikken over Marko Vejinovic. De voormalig Nederlands jeugdinternational werd vrijdag gepresenteerd in De Kuip. Vejinovic tekende een vierjarig contract bij Feyenoord.

photo credit: 20121122_070 via photopin (license)

Praat Mee!