‘Voormalig Champions League-finalist geïnteresseerd in Rekik’

Karim Rekik kan volgend seizoen mogelijk aan de slag bij een grote buitenlandse club. De verdediger van het Nederlands elftal staat volgens Franse media op het wensenlijstje van Atlético Madrid-trainer Diego Simeone.

De Spaanse grootmacht, die in 2014 nog in de finale van de Champions League stond, moet in de strijd om de handtekening van Rekik de concurrentie aangaan met Olympique Marseille, waarvan al langer bekend is dat ze interesse hebben in de mandekker. PSV maakt in elk geval geen schijn van kans op een hernieuwde samenwerking met de geboren Hagenees. Rekik speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor de Eindhovenaren, maar het jeugdexponent van Feyenoord liet de clubleiding vorige week weten dat hij zijn carrière in het buitenland voort wil zetten.

Rekik is nog altijd eigendom van Manchester City. The Citizens plukten Rekik in 2011 weg bij de jeugdopleiding van Feyenoord, maar zien het na vier jaar niet meer in hem zitten. Naar verluidt mag de eenmalig international voor vier miljoen vertrekken uit Manchester. Het contract van Rekik bij City loopt in de zomer van 2016 af. (Foto: Instagram)

Praat Mee!