Vlaar wacht af: ‘De waarheid is dat er momenteel niets speelt’

Er is nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Ron Vlaar. De rechter centrale verdediger van Oranje beschikt over een aflopend contract bij Aston Villa, maar de clubs staan vooralsnog niet in de rij voor de Noord-Hollander.

Besiktas informeerde deze week nog wel bij de zaakwaarnemer van Vlaar, maar haakte direct af na het horen van de salariseisen. De oud-Feyenoorder zou drie miljoen euro per jaar willen verdienen, en dat was iets te gortig voor de club uit Istanboel. Overigens verscheen vandaag (zaterdag) het bericht dat datzelfde Besiktas in de zoektocht naar een nieuwe spits is uitgekomen bij Robin van Persie.

Vlaar kan in de Engelse media weinig zeggen over de stand van zaken. ‘De waarheid is dat er momenteel niets speelt’, zegt de 32-voudig international van het Nederlands elftal. ‘Ik weet niet waar mijn toekomst ligt. En als ik het zou weten zou ik je het niet vertellen’.

Aston Villa

De geruchten dat Vlaar zijn contract bij Aston Villa zou willen verlengen, schuift hij voorlopig opzij. ‘Ik weet niet of ik mijn contract bij Villa verleng, er is nog niets bevestigd. De Premier League is een geweldige competitie en ik denk ook de zwaarste ter wereld. Of het de beste is, weet ik niet. Ik heb namelijk alleen nog maar de Nederlandse en Engelse competitie meegemaakt.’ (Foto: Instagram)

Praat Mee!