Zaakwaarnemer Pröpper: ‘Er is interesse, maar die is nog niet heel concreet’

Davy Pröpper maakte op 5 juni zijn debuut voor het Nederlands elftal in de verloren oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten (4-3). De middenvelder van Vitesse hoopt deze zomer een stap hogerop te zetten om zo in de picture te blijven van bondscoach Guus Hiddink. De 23-jarige Arnhemmer wordt al wekenlang in verband gebracht met PSV, maar tot een transfer is het vooralsnog niet gekomen. 

Het wachten is op beweging rond Georginio Wijnaldum, die deze zomer zeer waarschijnlijk vertrekt uit Eindhoven. Zenit Sint-Petersburg bracht vorige week een bod van tien miljoen euro uit op de Oranje-middenvelder, maar die werd direct afgewezen door de clubleiding van PSV. Ook Sunderland, Newcastle United, Paris Saint-Germain en Olympique Marseille hebben Wijnaldum op hun verlanglijstje staan.

Pröpper is bij PSV de gedroomde opvolger van de twintigvoudig international. Zijn zaakwaarnemer Louis Laros heeft tot op heden nog geen belletje gehad van technisch directeur Marcel Brands. ‘Er is interesse, maar die is nog niet heel concreet’, aldus Laros, die zich niet druk maakt. ‘We laten ons niet opjagen en wachten op het juiste moment. De zomer is nog erg lang.’

Praat Mee!