Van Bronckhorst over international: ‘Hoop dat hij blijft’

Giovanni van Bronckhorst heeft de hoop op een langer verblijf van Jordy Clasie nog niet opgegeven. De kersverse oefenmeester van Feyenoord stelt echter wel dat de kans miniem is dat de spelverdeler in Rotterdam blijft. 

Mocht Clasie vertrekken dan heeft Feyenoord in Marko Veijinovic al een geschikte opvolger in huis. ‘Je hebt altijd wensen. Daar praat je met elkaar over. We proberen ons altijd te versterken en dat is nu ook het geval. Of ik nog een doelpuntenmaker erbij wil? We hebben nu vier spitsen in onze selectie, dus voorin zijn we goed bezet. Uiteindelijk weet je dat alles kan gebeuren, maar na het vertrek van Khalid (Boulahrouz, red.) en Joris (Mathijsen, red.) is het duidelijk dat we achterin nog spelers nodig hebben’, aldus de coach van de Rotterdammers tegenover RTV Rijnmond.

‘Het duurt nog twee maanden voordat de transferwindow sluit en de afgelopen jaren hebben we gezien dat er veel mutaties kunnen plaatsvinden. Ik hoop natuurlijk dat Jordy blijft, maar ik heb liever de eventuele vervanger al in huis. Marko is een hele begaafde middenvelder.’

Praat Mee!