Update | ‘Castaignos voor 2,5 miljoen euro naar Frankfurt’

Luc Castaignos, voormalig international van Jong Oranje, is dicht bij een transfer. Dat meldt Voetbal International. De spits van FC Twente ontbrak daardoor maandag op de eerste training van het nieuwe seizoen. 

De 22-jarige Schiedammer, die nog over een eenjarig contract beschikt, is in gesprek met een onbekende club. Begin deze maand liet NOS-verslaggever Jack van Gelder nog weten dat Castaignos mogelijk terug zou keren bij Feyenoord. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding in Rotterdam en speelde twee seizoenen in het eerste elftal, voordat hij in 2011 naar Internazionale verkaste.

Of Feyenoord daadwerkelijk op het vinkentouw zit voor de aanvaller, is niet bekend. De nummer vier van het afgelopen seizoen is nog wel altijd op zoek naar versterking voor de voorhoede. Eerder polste technisch directeur Martin van Geel John Guidetti voor een terugkeer naar De Kuip, maar dat liep nergens op uit.


Update 29 juni 20.38 uur

Luc Castaignos heeft bijna zijn gewenste transfer te pakken. De centrumspits van FC Twente was maandag afwezig op de eerste training om met Eintracht Frankfurt te praten over een overgang. De Tukkers zouden volgens De Telegraaf 2,5 miljoen euro vragen voor de aanvaller, die in de zomer van 2012 overkwam van Internazionale.

Praat Mee!