‘Lazio komt in zoektocht naar spits uit bij Huntelaar’

Lazio Roma wordt de laatste tijd veelvuldig in verband gebracht met spelers van het Nederlands elftal. De Italiaanse club roerde zich korte tijd in de strijd om Robin van Persie, maar zag al snel in dat dat onbegonnen werk was. Ook Jordy Clasie en Jetro Willems worden al langere tijd gelinkt aan een overstap naar Lazio. Daar komt nu het gerucht bij dat Klaas-Jan Huntelaar op het lijstje zou staan van de club van Stefan de Vrij.

De nummer drie van Italië van het afgelopen seizoen is nog altijd op zoek naar een concurrent voor Miroslav Klose. De WK-topscorer aller tijden vierde enkele weken geleden zijn 37e verjaardag en lijkt zijn beste tijd te hebben gehad. Met het oog op de voorrondes van de Champions League wil Lazio zich graag versterken met een internationale topspits. Huntelaar zou de droomkandidaat zijn van de hoofdstedelingen, meldt Calciomercato.

De kans dat Huntelaar komende zomer een transfer maakt, is niet zo heel groot. De spits van Oranje verlengde begin dit jaar nog zijn contract bij Schalke tot de zomer van 2017. Naar verluidt hanteert de club uit Gelsenkirchen een vraagprijs van vijftien miljoen euro voor de 31-jarige aanvaller, die eerder onder contract stond bij PSV, sc Heerenveen, Ajax, Real Madrid en AC Milan. (Foto: Instagram)

 

Praat Mee!