Alle reacties vertrek Hiddink op een rijtje

De Telegraaf meldde maandagmiddag het definitieve vertrek van Guus Hiddink bij Oranje. Volgens de Amsterdamse krant komen de KNVB en Hiddink ergens in de komende dagen met een officieel statement. Onze11.nl zette alle reacties op het vertrek van Hiddink op een rij:

Wilfred Genee

Wilfred Genee heeft vanmiddag bij het radiostation Q-Music gereageerd op het vertrek van Guus Hiddink bij Oranje. Volgens de presentator van Voetbal International hing het vertrek van de succescoach al langere tijd in de lucht. Genee verbaast zich dan ook allerminst over het nieuws rondom Hiddink.

De fervent karaokezanger begint: ‘Het is natuurlijk zonde dat een grote trainer als Hiddink afscheid moet nemen op deze manier.’ Genee doet er zelfs nog een schepje bovenop door te stellen dat de ex-bondscoach van Oranje gefaald heeft door zijn jaloezie jegens Louis van Gaal: ‘Het lijkt erop dat het mis is gegaan doordat Hiddink jaloers was op Van Gaal. Uiteraard liet hij Hiddink ook achter met een hele lastige erfenis. Dit is natuurlijk geen einde van een carriere.’

Luister hier het volledige gesprek tussen de DJ van Q-Music en Wilfred Genee.

Andy Houtkamp

Andy Houtkamp verbaasde zich niet echt over het vertrek van Hiddink:

 

 

Praat Mee!