‘Mensen bleven maar bezig met het liedje Karim Rekiki, mooi man’

Olympique Marseille wordt de nieuwe club van Karim Rekik. Dat maakte de Franse topclub dinsdagavond bekend via de officiële kanalen. Na twee seizoenen trekt de twintigjarige verdediger de deur van de Eredivisie achter zich dicht. Pas in zijn laatste week bij PSV maakte Rekik een onuitwisbare indruk, en dat was niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten. 

Tijdens de huldiging van PSV pakte Rekik de microfoon en begon hij zowaar over zichzelf te zingen. De media pakten het gelijk op, en vooral in het voetbalpraatprogramma Voetbal International werd het fragment van Rekik meerdere keren herhaald. De Oranje-international kan er wel om lachen. ‘Ik hoop dat de supporters een geweldige tijd hebben beleefd rond het kampioenschap. Het liedje met Karim Rekiki, mensen bleven er maar over bezig, mooi man’, blikt Rekik tegenover het Eindhovens Dagblad terug op het kampioensfeest.

‘Maar nu gaat het weer over voetbal’, kijkt de Nederlander van Tunesische vooruit op zijn avontuur in Frankrijk. ‘Ik wil in Frankrijk mezelf in een nog iets grotere competitie bewijzen. Ik kies hier bewust voor na een toptijd bij PSV. Het past in mijn carrière, waarin ik de top wil halen.’

Geniet hieronder nog één keer van de hit van Rekik.

Praat Mee!