‘Promes legt aanbiedingen topcompetities naast zich neer’

Quincy Promes komt ook volgend jaar uit voor Spartak Moskou. Zo laat zijn zaakwaarnemer Ersin Akan weten in gesprek met de Russische krant Sovsport. De aanvaller kende een goed debuutseizoen in de Russische competitie en zou daarmee de aandacht van diverse topclubs hebben getrokken.

Onder andere clubs als Valencia, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain, Juventus, Napoli, Newcastle United en FC Porto zouden de verrichtingen van de rechtsbuiten nauwkeurig volgen. Akin laat weten dat de clubs echter geen contact met hem hoeven te zoeken. ‘Er zijn aanbiedingen uit Engeland, Duitsland en Spanje binnengekomen, maar Quincy wil graag bij Spartak blijven. We zetten alle onderhandelingen per direct stop.’

De Nederlands international is van mening nog niet uitgeleerd te zijn in Rusland. ‘Quincy heeft vorig seizoen met de nieuwe trainer, Dmitry Alenichev, gesproken en speelt volgend seizoen voor Spartak. Hij wil blijven om zich door te ontwikkelen en om met het team successen te vieren. En ik respecteer zijn besluit’, besloot de zaakwaarnemer.

Praat Mee!